Dificultate: medie
Ingrediente:
- 6 dovlecei
- ½ pahar orez
- 2 oua
- 2 cepe
- 1 lingur mărar tocat
- ½ pahar lapte
- 1 lingura ulei
- sare
- piper
- 1 pahar smantana
- iaurt
- faina
- cascaval
Mod de preparare:
O ceapa tocata marunt se caleste usor in ulei. Se adauga orezul spalat, se rumeneste putin si se stinge cu laptele. Se lasa pe foc pana începe orezul sa se umfle. Se da la o parte, se adauga ouale fierte, tocate marunt, mararul, sarea si piperul. Se umplu dovleceii curatati, spalati, taiati in doua si scobiti de miez, se tavalesc prin faina si se prajesc putin in ulei. Dupa ce dovleceii s-au rumenit, se asaza intr-o cratita si se toarna peste ei un sos preparat dintr-o ceapa mica tocata prajita in putin ulei si stinsa cu un pahar de apa si un pahar cu smantana.
Se lasa sa fiarba putin pe foc, apoi se da la cuptor pana cand sunt gata. Se rade deasupra cascaval si se servesc cu iaurt.
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie