Sos alb picant

Sos perfect pentru preparatele din peste

Ingrediente:

  • ­200 ml supa de carne
  • 60 g margarina ­
  • 100 ml lapte ­
  • 100 g telina radacina
  • 150 g morcovi ­
  • 75 g gceapa ­
  • 100 g castraveti acri ­
  • 50 g faina ­
  • 20 g zahar ­
  • 1 lingurita otet ­ 1
  • sare si piper boabe dupa gust

Mod de preparare:

Ceapa, morcovii, telina se curata, se spala si se taie felii. Castravetii acri se spala, se curata de coaja si seminte si se spala marunt. Faina se cerne. Laptele se fierbe si se raceste. Ceapa, morcovii si telina se inabusa in margarina. Se adauga faina dizolvata in lapte, supa de carne, zaharul si boabele de piper. Se amesteca cu sare, otet si castraveti.
Se serveste cald, la preparatele din carne.

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Sos alb picant.

Retete culinare similare



sos alb picant pentru preparatele din peste perfect pentru preparatele din.....carne ?! (1 comentariu, 345 vizualizari)
cine a elaborat porcaria asta de reteta pentru preparatele din peste cu supa de carne? oare le verifica cineva avizat inainte de a fi postate???