Paste preparate cu legume si branza.

Timp de preparare : 35 minute

Ingrediente:

  • 500 g tuchinni mici
  • 2 cepe rosii micute
  • 1 catel de usturoi
  • 100 g parmezan
  • 1/2 legatura de busuioc
  • 400 g spaghete de soia (sau spaghete din faina)
  • sare
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura lamaita uscata
  • 250 g frisca nebatuta
  • 2 linguri sos de rosii
  • piper proaspat macinat
  • 1 lingura de unt

Mod de preparare :

1. Se spala tuchinni, se curata pe alocuri si se taie in bucati lungi de circa 5 cm. Se curata de asemenea ceapa si usturoiul. Ceapa se taie in cerculete in vreme ce usturoiul se marunteste. Se rade cascavalul, iar busuiocul se spala si se toaca.

2. Spaghetele se pun la fiert intr-o cantitate mare de apa sarata. Intre timp se incinge uleiul in care se vor praji tuchinni, ceapa, usturoiul si lamaita. Spaghetelor li se adauga frisca si sosul de rosii, se asteapta pana ce fierb, dupa care se mai tin pe foc doua minute. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

3. Spaghetele se strecoara si se scurg de apa. Se amesteca cu zarzavaturile, cu untul si cu jumatate de parmezan. Se servesc in farfurii incalzite putin inainte, iar deasupra lor se mai presara parmezanul ramas si busuiocul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri