Intotdeauna la tocana porcului nu lipsea mamaliga si varza murata sau zeama de varza. Anul acesta zeama de varza a fost foarte gustoasa si frumos colorata pt ca in butoiasul cu varza am pus si o varzuca rosie.
Timp de preparare: 1 ora.
Ingrediente:
- 1 kg si jumatate pulpa de porc
- sare
- apa(100 ml)
- piper macinat
- cimbru uscat
- usturoi
- untura de porc
Mod de preparare:
Carnea se spala, se taie bucatele, se pune la prajit cu 100 ml apa, se presara cu sare grunjoasa, se amesteca nereu in cratita sa nu se lipeasca. Se gateste la foc domol. Este gata cand furculita intra cu usurinta in bucatelele de carne.
Daca ati ales carne mai slaba, puteti adauga putina untura de porc sau ulei in timpul prepararii. Se aseaza bucati de carne in farfurii si se presara cu piper macinat usturoi taiat marunt si cimbru uscat(optional), se mananca cu mamaliga si zeama de varza.Multe alte retete delicioase puteti regasi pe blogul https://dulcesarat.blogspot.com/
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie