Ingrediente:
- 1/2 varza alba
- 1/2 varza rosie
- 100 -150 gr sunca de porc
- 1/2 lingurita seminte chimen
- ulei
- 2 catei de usturoi
- otet
- 2 lingurite de zahar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Dati pe razatoare varza sau o puteti taia fideluta.
Intr-o tigaie caliti sunca de porc, impreuna cu usturoiul tocat si semintele de chimen. Tineti pe foc pana se rumeneste sunca si usturoiul si semintele de chimen incep sa pocneasca. Va sfatuiesc sa luati tigaia de pe foc inainte sa va sara toate semintele de chimen din tigaie! :) Luati de pe foc, stingeti cu putin otet de vin si adaugati sarea si zaharul, amestecand pana se dizolva. Adaugati acest amestec peste salata si amestecati bine cu varza.
Tineti salata macar o ora inainte de servire sau chiar peste noapte. Optional, la servire puteti adauga si cateva feliute de mere.
Pe blogul amainbucatarie.blogspot.com puteti descoperi mai multe retete delicioase
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie