ghid pentru o viaţă împlinită

Midii in sos de usturoi

O reteta apetisanta si tentanta de midii in sos verde perfecta pentru mesele festive si mai ales pentru o seara reusita in doi.

Ingrediente:

  • 1kg midii
  • patrunjel
  • 1 catel usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 10 g faina

Mod de preparare:

Se toaca usturoiul si se pune intr-o tigaie cu uleiul. Fara sa lasam sa se rumeneasca, adaugam faina si lasam putin sa fiarba. Se adauga midiile, se acopera si se lasa sa fiarba pana cand se desfac. La final se adauga patrunjelul.

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Midii in sos de usturoi.


Discutii despre Midii in sos de usturoi

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Garbo incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.

si apa..... (1 comentariu, 319 vizualizari)
ca sa fiarba ingredientele cred ca trebuie adaugata si apa!,,,,dar cata..????