Ingrediente:
- 2 sfecle intregi
- 400 g cod desarat
- 100 g ulei de masline
- 40 g de otet de Jerez
- 1 catel de usturoi
- 25 g ulei de masline
- sare
Mod de preparare:
Se fierbe partea verde a sfeclei, 1 minut, in apa clocotita. Se scoate, se scurge putin si se taie fin. Se prajeste usor cu usturoiul tocat si cu putin ulei de masline, un minut. Se pune un varf de sare si se lasa deoparte. Se pune codul la facut in ulei la foc foarte mic, pana se desface in fasii si, de asemenea, se lasa deoparte. Cu uleiul vom realiza o vinegreta la care se adauga otetul. Se taie frunza carnoasa a sfeclei in fidelute foarte fine si se pune in apa cu gheata. Se aseaza pe farfurie frunza de sfecla, feliile de cod calde, fidelutele de frunza carnoasa cruda si se toarna vinegreta.
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie