O reteta aromata si parfumata

Ingrediente:

  • 100g fulgi de ovaz
  • 200ml de iaurt
  • 180g faina
  • 1 lingurita de scortisoara, plus 1/2 lingurita pentru decor
  • 100g ciocolata amaruie maruntita
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 2 banane bine coapte
  • 1 ou
  • 80 ml de ulei
  • 3 linguri de zahar
  • 120 ml de miere

Mod de preparare :

1. Cuptorul se preincalzeste la 180 C. Formele se ung cu unt topit si se dau la congelator. Se amesteca fulgii de ovaz cu iaurtul. Intr-un vas se amesteca ingredientele uscate: faina, bicarbonatul, praful de copt, scortisoara si ciocolata maruntita.

2. Se amesteca separat celelalte ingrediente (mierea, uleiul, oul, fulgii cu iaurt si bananele pisate). La final se incorporeaza si amestecul de faina, amestecand doar atat cat sa se umezeasca ingredientele uscate.

3. Se pune amestecul in forme si se presara zaharul amestescat cu putina scortisoara deasupra. Se coc briosele timp de 20-30 minute. Sunt foarte zemoase si fragede.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri