Ingrediente:
- 100g fulgi de ovaz
- 200ml de iaurt
- 180g faina
- 1 lingurita de scortisoara, plus 1/2 lingurita pentru decor
- 100g ciocolata amaruie maruntita
- 1 lingurita praf de copt
- 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
- 2 banane bine coapte
- 1 ou
- 80 ml de ulei
- 3 linguri de zahar
- 120 ml de miere
Mod de preparare :
1. Cuptorul se preincalzeste la 180 C. Formele se ung cu unt topit si se dau la congelator. Se amesteca fulgii de ovaz cu iaurtul. Intr-un vas se amesteca ingredientele uscate: faina, bicarbonatul, praful de copt, scortisoara si ciocolata maruntita.
2. Se amesteca separat celelalte ingrediente (mierea, uleiul, oul, fulgii cu iaurt si bananele pisate). La final se incorporeaza si amestecul de faina, amestecand doar atat cat sa se umezeasca ingredientele uscate.
3. Se pune amestecul in forme si se presara zaharul amestescat cu putina scortisoara deasupra. Se coc briosele timp de 20-30 minute. Sunt foarte zemoase si fragede.
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie