ghid pentru o viaţă împlinită

Tort de mere cu glazura

Un tort excelent si savuros

Timp de preparare: 0min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1 kg de mere
  • 1/2 kg zahar
  • 1 pachetel de zahar vanilat
  • 1 lingurita rasa de scortisoara
  • 1 pachet mic de biscuiti simpli
  • 1 pachet de crema pentru tarte cu fructe "Dr. Oetker"
  • 250 ml lapte rece

Mod de preparare:
Se curata merele de coaja, se dau pe razatoare, se amesteca cu zaharul si scortisoara, se storc de suc si se pun la foc foarte mic, la calit.
Se aseaza pe o tava biscuitii, aliniati cate doi, se aseaza peste ei merele rase si calite, iar peste mere se aseazã un alt strat de biscuiti.
Intre timp am preparat crema din plicul "Dr.Oetker" îmbunatatindu-i gustul cu un plic de zahar vanilat; acesta se va turna pese tortul de mere, avand grija sa fie o crema mai consistenta - nu apoasa, pentru a se aseza bine peste mere si biscuiti. Se poate orna cu un gem de caise.

O reteta propusa de: PAULA CELAMRE (paulaprecup)

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Tort de mere cu glazura.


Discutii despre Tort de mere cu glazura

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Garbo incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.

tort cu mere (1 comentariu, 296 vizualizari)
prea mult zahar, facem diabet