Tagliatelle cu doua sosuri

Este o reteta foarte delicioasa si usor de preparat, care contine cca 570 calorii.

Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Ingrediente pentru 4 portii

  • 400 gr paste tagliatelle

Sos alb:

  • 100 gr branza gorgonzola
  • 50 gr unt

Sos rosu:

  • 200 gr rosii
  • 3 catei de usturoi
  • 30 ml ulei de masline
  • 15 gr sare
  • 2 gr piper

Mod de preparare:
Pasul 1: Intr-o tigaie se pune la topit untul, apoi se adauga branza gorgonzola si se amesteca pana se omogenizeaza.
Pasul 2: Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare si se lasa circa 7-8 minute.
Pasul 3: Rosiile se spala, se curata si se taie in cubulete, la fel si usturoiul si se pun la calit in uleiul de masline, iar la final se condimenteaza cu sare si piper.
Pasul 4: Pastele fierte se scurg de apa si se amesteca cu sosul alb de branza, se aseaza pe o farfurie, iar pe deasupra se toarna sosul de rosii. Se servesc fierbinti.

O reteta propusa de: Alexandra Costea (Jullya_dulcik)

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Tagliatelle cu doua sosuri.