Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
Ingrediente pentru 4 portii
- 400 gr paste tagliatelle
Sos alb:
- 100 gr branza gorgonzola
- 50 gr unt
Sos rosu:
- 200 gr rosii
- 3 catei de usturoi
- 30 ml ulei de masline
- 15 gr sare
- 2 gr piper
Pasul 1: Intr-o tigaie se pune la topit untul, apoi se adauga branza gorgonzola si se amesteca pana se omogenizeaza.
Pasul 2: Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare si se lasa circa 7-8 minute.
Pasul 3: Rosiile se spala, se curata si se taie in cubulete, la fel si usturoiul si se pun la calit in uleiul de masline, iar la final se condimenteaza cu sare si piper.
Pasul 4: Pastele fierte se scurg de apa si se amesteca cu sosul alb de branza, se aseaza pe o farfurie, iar pe deasupra se toarna sosul de rosii. Se servesc fierbinti.
O reteta propusa de: Alexandra Costea (Jullya_dulcik)
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor