O reteta festiva usor de realizat si de catre incepatori!


Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 500 g piscoturi
  • 150 ml apa
  • 200 g zahar
  • 2 linguri de rom (pentru blat)
  • 200 g unt
  • 200 g zahar pudra
  • 100 g ciocolata
  • 300 g frisca (pentru crema)
  • kiwi pentru ornat

Mod de preparare:

Se insiropeaza piscoturile cu sirop cald, parfumat cu rom, apoi se aseaza un strat pe un platou mare. Crema se prepara astfel: se freaca untul spuma, se adauga zaharul, ciocolata data prin razatoare si frisca, amestecand continuu. Crema se omogenizeaza si se pune un strat peste primul rand de piscoturi. Se aseaza un alt rand de piscoturi insiropate, se acopera cu crema si se incheie cu un rand de piscoturi care se acopera cu frisca sau cu crema ramasa. Se orneaza cu felii de kiwi. Tortul se tine la rece, se taie dupa doua ore .


O reteta propusa de: IRINA VASCENCO (yryna91)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri