Timp de preparare: 90 - min
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 1 kg cartofi,
- 2 cepe,
- 2 fire de praz,
- 2 rosii,
- 200 g kaizer,
- 1 legatura de patrunjel,
- 1 lingurita de unt,
- sare,
- piper
- puteti folosi si alte ingrediente ...dupa gustul fiecaruia
Mod de preparare:
Cartofii intregi se pun la fiert. Ceapa si prazul se taie rondele, apoi se oparesc in apa clocotita cu sare. Se lasa apoi la scurs. Rosiile se curata de coaja si se taie rondele. Intr-un vas uns cu unt se aseaza felii de kaizer atat pe fundul vasului, cat si pe partile laterale. Eu am folosit o tava rotunda...de la cuptorul meu turcesc.Cartofii se curata de coaja, se taie felii si se aseaza peste kaizer, se adauga rondelele de praz, rondele de ceapa si felii de rosii...dupa care se dauga apa si se pune la cuptor.Se lasa vreo 30 minute...se mai verifica intre timp...se adauga piper,sare...sau alte condimente. Sper sa va placa!Pofta bunaO reteta propusa de: Maria Carla Miron (analis)
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor