ghid pentru o viaţă împlinită

Gratar de ied(miel), pulpa purcel in bucati mari

Gratar din carne lasata la macerat

Timp de preparare: 1h 30min - ore

Dificultate: medie

Ingrediente:

  • sare,
  • piper,
  • cimbru,
  • rozmarin,
  • boia,
  • usturoi,
  • dafin
  • carne de miel
  • pulpa de purcel
  • vin
  • ulei

Mod de preparare:
Se transeaza iedul in bucati:coaste,pulpe si o felie groasa de pulpa de purcel c-am 2-2,5 kg. Se face un pat de codimente pentru fiecare carne.la pat se foloseste vin si ulei.se tine carnea 24h minim in acest pat.Se impachedeaza fiecare bucata in folie si se pune pe gratarul incins 45min dupa care se scoate folia si se mai prajeste inca 45 min pe o parte si pe alta la jar moderat. Se serveste calda sau rece cu salate de care va place.

O reteta propusa de: Mihai Dan (pilot1974)

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Gratar de ied(miel), pulpa purcel in bucati mari.

Retete culinare similare