ghid pentru o viaţă împlinită

Rulada de urzici umpluta cu peste

Un aperitiv delicios perfect pentru mese festive!

Timp de preparare: 40 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • Somon afumat 200 de grame
  • 450 de grame urzici(proaspete sau congelate)
  • 5 oua
  • 200g crema de branza cu verdeata
  • sare

Mod de preparare:

Urzicile se spala , se pun la scurs si se maruntesc la blender.. Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma. Se amesteca albusul cu galbenusurile batute si urzicile maruntite. Se captuseste o tava cu hartie de copt. Se toarna compozitia pe hartie de copt. Se introduce in cuptor si se lasa pana capata compozitia culoarea aurie. Cand este gata se scoate se intinde crema de branza pe toata suprafata foii.Se intinde un strat uniform de somon afumat.Se ruleaza. Se lasa 2 ore in frigider.Se taie felii.
Pofta mare!

O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Rulada de urzici umpluta cu peste.