O reteta inedita de pandispan!

Timp de preparare: 20 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 3 oua
  • 1 pahar zahar margaritar
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 1 pahar chefir
  • 2 pahare faina
  • 1 lingura cacao
  • Un praf de sare
  • rom

Mod de preparare:

Se amesteca toate ingredientele fara cacao. Compozitia rezultata se imparte in doua.Intr-una din parti se pune cacao si se amesteca. Se pune aluatul in doua boluri.Cu ajutorul unui polonic incepem din centru sa desenam cercuri din aluat: Prima data punem aluat inchis apoi se toarna aluat alb,apoi aluat negru. Alternam aluaturile pana le terminam. Se coace intr-o forma rotunda 30 de minute la 180 de grade.


O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)

Incearca si aceasta reteta de pandispan


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri