Timp de preparare: - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
Aluat:
- 200 g faina
- 200 ml lapte
- 2 oua
- 1/2 pachet praf de copt
- 1 lingurita drojdie uscata
- 1/2 lingurita sare
Umplutura:
- 3 carnati grosi
- 1 ceapa
- 2 linguri patrunjel maruntit
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Acoperiti cu un servet si lasati deoparte, la temperatura camerei, 15 min.
Intre timp, prajiti carnatii, in ulei, la foc mic, pana incep sa se patrunda. Scoateti-i pe servetele absorbante.
Separat, amestecati ceapa si patrunjelul, bine maruntite si condimentati cu sare si piper. Ungeti o tava mai mare de chec cu putina grasime si turnati aluatul.
Presarati amestecul cu ceapa si asezati peste el carnatii, repartizati uniform.
Dati la cuptorul incins, la foc potrivit, aproximativ 30 min sau pana ce aluatul este copt si frumos rumenit.
Serviti feliat. Poate fi acompaniat de o salata de sezon.
O reteta propusa de: (delly001450)
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor