Sunt chiftelute ce au ca baza mai multe ingrediente decat cele normale; de aceea eu le numesc mozaic.

Aceasta reteta participa la concursul "Castiga electrocasnice pentru bucataria ta!" Participa si tu! Click aici pentru detalii.

Timp de preparare: 2 - ore

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • un piept de pui dezosat
  • 1 ou
  • jumate capatana usturoi
  • o legatura marar
  • o lingurita de delikat gaina
  • sare dupa gust
  • pier dupa gust
  • un sfert de paine
  • 250 ml lapte
  • 3 cartofi medii
  • 0 cescuta de orez
  • 250g faina.

Mod de preparare:
Se toaca pieptul de pui dezosat. Painea se inmoaie in laptele caldut, se stoarce foarte bine si se pune peste pieptul tocat. Apoi cartofii se fierb,se sfarama foarte bine (ca pentru piure) si se pun si acestia peste pieptul tocat si paine. Adaugam peste aceste ingrediente orezul fiert, mararul tocat marunt, usturoiul pisat bine, delikat-ul, sarea, piperul si oul. Amestecam bine, ne dam manutele prin faina luam compozitie cu o lingurita si facem gogonele apoi le prajim in baie de ulei incins. Pofta buna!


O reteta propusa de: simona cristina epuras (CerAlb)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri