Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 buc piept de pui,
- 1 morcov,
- 1 ceapa,
- 1 pastarnac,
- 1 capatana de usturoi,
- 300 ml smantana,
- 4 galbenusuri de ou,
- sare dupa gust.
Mod de preparare:
Se spala pieptul de pui si se pune la fiert in 4 litri apa. Se spumuieste cat e nevoie si se adauga morcov, ceapa, pastarnac, sare. Cand au fiert toate se scot din apa si pieptul se toaca in fasii mici si se pune inapoi in oala. Dupa ce s-a racorit (racit) putin supa se adauga usturoi pisat si smantana amestecata cu galbenusurile de ou.
O reteta propusa de: lacramioara istratoae (lilu)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie