O delicatesa cu carne de miel!

Timp de preparare: 55 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 450g. carne tocata de miel,
  • 3 vinete,
  • 50g.unt,
  • 4 linguri ulei de masline,
  • 6 felii de paine(numai miezul),
  • 8 linguri de smantana,
  • faina,
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingurita condimente pentru carne de miel,
  • busuioc;

Mod de preparare:
1.Se spala vinetele ,li se taie extremitatile si apoi se taie felii subtiri pe lungime.
2.Se pun 4 linguri de ulei de masline intr-o tigaie si se frig feliile de vinete ,pe ambele parti,cca.3 minute.Se scot pe hartie absorbanta si se pastreaza la cald.
3.Se pun feliile de paine intr-un castron si se stropesc cu smantana.Se amesteca painea imbibata cu smantana cu carnea de miel tocata,se adauga busuiocul tocat si condimentele pentru carne de miel.Se sareaza (daca este necesar) si se pipereaza.
4.Cu mana umeda se fac crochetele ,se aseaza pe un fund de lemn si se pudreaza cu faina.
5.Se topeste untul intr-o tigaie mare.Se frig crochetele 3 minute pe fiecare parte, apoi se scot pe hartie absorbanta.
6.Pe 6 farfurii ,se repartizeaza feliile de vinete, deasupra crochetele si se decoreaza cu frunzulite de busuioc.Pofta buna!


O reteta propusa de: Maria Vekas (Tracy)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri