Pentru ca nimic nu este mai gustos decat o prajitura facuta in casa cu un strop de dragoste si olecuta de indemanare, va propunem pentru astazi o reteta speciala de prajitura: prajitura cu nes, un desert care merita incercat si gustat!

Crema 2, crema spuma cu nes:

Ingrediente:

-6 albusuri
-12 linguri zahar
-4 pliculete ness

Preparare:

Albusurile se bat spuma (atentie: cu telul, nu cu mixerul!) si se adauga cele 12 linguri de zahar treptat, in ploaie, batandu-se in continuare pana la topirea completa a particulelor de zahar. Se adauga si nesul din cele 4 pliculete pana cand se incorporeaza in compozitie. Intre timp, intr-un vas se ard cele patru linguri de zahar, insa aici trebuie sa fiti putin mai atente. Cand observati ca zaharul s-a topit si devine de consistenta mierei, turnati-l peste compozitia spumoasa, batand cu telul repede si energic (altfel zaharul se va carameliza). Crema obtinuta se intinde deasupra blatului. Se lasa maxim o zi ca sa se inmoaie. Prajitura se insiropeaza de la sine. Este delicioasa.

Pofta buna!

Sursa: Garbo.ro

Castiga un telefon Samsung Diva. Click aici pentru detalii!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri