Usor, simplu, gustos si de efect!

Timp de preparare: 45 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente (pentru 2 portii):

  • 2 felii de somon proaspat,
  • 2 dovlecei(cukkini),
  • cateva frunze de busuioc,
  • ulei de masline,
  • sare,
  • piper;

Mod de preparare:
1.Se spala si se rad (cu coaja) dovleceii.
2.Se pun dovleceii rasi pe o folie de aluminiu, se sareaza, pipereaza,se pun peste feliile de somon,frunzele de busuioc si uleiul de masline.
3.Se inchide delicat folia de aluminiu, se aseaza intr-o tava si se coace la cuptor timp de 24 de minute, la 160*C.
4.Preparatul se serveste cu sos de macris si un vin alb sec.


O reteta propusa de: Maria Vekas (Tracy)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri