Dificultate gogosari cu ananas: medie
Ingrediente gogosari cu ananas:
- 4 kg gogosari
- 400 ml otet
- 400 ml ulei
- 400 gr zahar
- 400 gr bulion(sultan)
- 1 cutie compot ananas
- 1 ciusca
- piper boabe(cat incape in causul palmei)
- 5-6 frunze dafin
- sare dupa gust
Mod de preparare gogosari cu ananas:
Gogosarii se spala si se lasa sa se scurga putin. Se curata bine si se taie felii. Intr-un vas de 8 -10 kg se pun zaharul, uleiul, otetul, bulionul, ciusca taiata(eu am pus-o intreaga ,dupa care la final am scos-o ca sa poata manca si copilul), boabele de piper, foile de dafin si se potriveste de sare. Cand totul da in fiert se pun gogosarii treptat pe masura ce se inmoaie. Dupa 15 minute de fierbere se pune compotul de ananas(cubulete), inclusiv sucul de compot. Se mai lasa sa mai fiarba 15 minute, dupa care se pune fierbinte in borcane. Se invelesc in patura si se lasa aproximativ 24 h pana se racesc.
O reteta propusa de: angelica florentina hogas (delly002616)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie