Am incercat o reteta de pizza cum fac italienii cand vor sa prepare ceva rapid, simplu ca si amestecuri de ingrediente si gustos, dupa cum se lauda cel care m-a inspirat. Aluatul nu prea imi iese, asa ca m-am hotarat sa incerc reteta italiana.

Nu-i asa ca arata bine ? Savoarea face in schimb toti banii. Aspectul este doar pentru pofticiosi inveterati.

Pizza rapida se serveste fierbinte, cu mana – la botul calului, cum ziceau taranii ajunsi prin anii ‘60 la Calul Balan (o faina crasma din timpul studentiei mele), prin Piata Unirii (adica fara formalism si sofisticanii), doar sa o poti baga in gura, de fierbinte ce este. Merge o bere rece.

Pofta buna frati gurmanzi de pretutindeni, oriunde va veti afla ! Incercati reteta, nu veti regreta. Consoarta venita mai tarziu de la serviciu va fi fericita ca a scapat de o noua roboteala si ca a servit ceva savuros facut de altcineva. Va fi multumita si dispusa spre romantism.

Sursa: muncaprotejata.wordpress.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri