Dificultate: redusa
Ingrediente:
- O cana de orez
- 100 gr masline
- O ceapa
- O legatura de patrunjel
- 2 linguri de ulei (preferabil de masline)
- O lingura de otet
- Sare
- Piper
Mod de preparare
Maslinele se taie pe jumatate, se indeparteaza samburii si se fierb in putina apa (cat sa le acopere). Se scot cand apa da in clocot si apoi se scurg. Orezul se spala temeinic si se fierbe in apa cu sare (patru cani de apa). Cand se inmoaie orezul, se scoate, se scurge si se spala in apa calda si apoi in apa rece. Se scurge bine din nou, se pune in castron/ salatiera, se adauga maslinele, ceapa tocata marunt. Se sareaza si pipereaza dupa gust, se adauga uleiul, otetul si patrunjelul tocat marunt.
Pofta buna!
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor