Timp de preparare: - min
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 20 linguri zahar,
- 20 linguri ulei,
- 20 linguri apa,
- sare,
- 1/2 pachetel bicarbonat de amoniu stins cu lamaie,
- un pachetel zahar vanilat
Mod de preparare:
Ingredientele mentionate se bat cu telul timp de 5 minute, apoi se adauga faina (900 g). Compozitia se framanta timp de 10 minute.
Se unge tava cu ulei, se intinde prima foaie si peste ea se adauga umplutura de mere. Aceasta umplutura se acopera cu a doua foaie si se pune prajitura la cuptor. Este lasata la foc potrivit pana in momentul in care foaia de deasupra capata o culoare aurie. Dupa ce s-a racit, se pudreaza cu zahar vanilat.
O reteta propusa de: sicilia sicilia (sicilia)
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor