Este usor de preparat si nu necesita coacere.

Timp de preparare: 35 min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1 foaie de napolitane(din comert),
  • 9 oua,
  • 1 pachet margarina Rama,
  • 27 lg.+9lg.+8 lg. zahar,
  • 30 biscuiti (petit-beurre),
  • 150g.nuci macinate,
  • ciocolata;

Mod de preparare:
1.Se separa ouale.Se freca 9 galbenusuri cu 9 linguri de zahar.
2.Margarina se topeste pe foc si fierbinte se pune peste galbenusuri si se fierb impreuna timp de 10 minute.Se adauga 150g. nuci prajite si macinate,cei 30 de biscuiti macinati si toata compozitia rezultata se pune peste foaia de napolitana si se niveleaza cu o spatula de lemn.
3.Se bat albusurile spuma, se adauga 27 linguri de zahar si se continua baterea pe foc.Cand compozitia este omogena, se ia de pe foc, se ard 8 linguri de zahar si se pun peste albusuri, se bat impreuna si se intind peste compozitia de galbenusuri,apoi se rade ciocolata.Pana la servire, se tine la rece.Se taie cu cutit inmuiat in apa fierbinte.


O reteta propusa de: Maria Vekas (Tracy)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri