ghid pentru o viaţă împlinită

Carne rosie pe pat de morcov, ceapa si ciuperci

Un preparat gustos si usor digerabil... sa-l gatim atunci cand vin in vizita "soacrele noastre"..:)

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 500gr carne vaca
  • 5 cepe(albe) mari
  • 5 morcovi generosi
  • 10 ciuperci
  • sare
  • piper
  • catei de usturoi

Mod de preparare:
Ceapa,morcovul si ciupercile taiate rondele se vor pune intr-o cratita astfel:
-putin ulei
-un rand ceapa
-un rand morcov
-cateva bucati ciupercute
-in final carnita de viata care a fost taiata feliute...
-sare,piper si catei de usturoi printre straturi..
- si din nou.. cate un strat de ceapa,morcov,ciuperci, carnita de vita..sare,pier

Si-o luam de la capat: ceapa,morcov,ciuperci,carnita de vita,sare,piper.
La final turnati o cana de apa..puneti capacul si lasati la un foc mic pana cand carnita de vita este fiarta.

IMPORTANT!
Nu amestecati in cratita pentru a nu distruge straturile formate..
Se poate servi cu:
-orez
-cartofi de toate tipurile (nu recomand cartofii prajiti)

Eu las preparatul pe foc mic circa 2 ore, dar depide foarte tare si de carnita de vita folosita... Este un preparat gustos si usor digerabil..

Arianna va doreste...
POFTA MARE!

O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Carne rosie pe pat de morcov, ceapa si ciuperci.


super (2 comentarii, 442 vizualizari)
n-ar iesi mai bine si mai buna...la cuptor?!