ghid pentru o viaţă împlinită

"Carne rosie pe pat de morcov,ceapa si ciuperci.."

Un preparat gustos si usor digerabil..sa-l gatim atunci cand vin in vizita "soacrele noastre"..:)

Timp de preparare: - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 500gr carne vaca
  • 5 cepe(albe) mari
  • 5 morcovi generosi
  • 10 ciuperci
  • sare
  • piper
  • catei de usturoi


Mod de preparare:
Ceapa,morcovul si ciupercile taiate rondele se vor pune intr-o cratita astfel:
-putin ulei
-un rand ceapa
-un rand morcov
-cateva bucati ciupercute
si-n final carnita de viata care a fost taiata feliute...sare,piper si catei de usturoi printre straturi..
si din nou.. cate un strat de ceapa,morcov,ciuperci, carnita de vita..sare,pier si-o luam de la capat:
ceapa,morcov,ciuperci,carnita de vita,sare,piper.
-La final turnati o cana de apa..puneti capacul si lasati la un foc mic pana cand carnita de vita este fiarta.

IMPORTANT!
Nu amstecati in cratita pentru a nu distruge straturile formate..
se poate servi cu:
-orez
-cartofi de toate tipurile(nu recomand cartofii prajiti)
-Eu las preparatul pe foc mic cca 2 ore,acum depide foarte tare si de caritza de vita folosita..este un preparat gustos si usor digerabil..

Arianna va doreste...
POFTA MARE!


O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului "Carne rosie pe pat de morcov,ceapa si ciuperci..".