Timp de preparare: 2 ore
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 1 peste mediu curatat de spini si piele;
- 9-10 cartofi mijlocii taiati in doua apoi in doua pe lung apoi taiati subtiri(sub forma literei D).
- 200 ml lapte
- 1 ceapa tocata marunt
- 1 catel de usturoi
- zeama de la o lamaie
- 200 ml smantana groasa
- 200 g branza rasa
- 2 linguri pesmet
- 100 ml vin alb
Mod de preparare:
Prajeste cartofii bine si scoate-i pe un platou sa se scurga de ulei.
Pune intr-o oala ceapa si las-o sa se prajeasca bine. Pune pestele crud si lasa la foc mic amestecand din cand in cand pana se desface bine pestele. Pune vinul si mai lasa 5 minute.
Intre timp intr-un castronel pune la topit margarina in microunde.
In oala pune cartofii prajiti laptele,margarina topita,zeama de la lamaie si smantana. Potriveste de sare si piper.
Intr-o tava de cuptor pune pesmetul si jumatate din branza rasa,puna preparatul din peste si cartofi apoi pune restul de branza rasa.
Da la cuptor pentru 30-40 min sau pana capata o culoare aurie.
Serveste cu salata verde.
POFTA MARE!!!!
O reteta propusa de: crina nechifor (delly000707)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie