Pulpa de miel coapta in miere

Delicios pentru Paste!

Dificultate:
redusa

Timp de preparare:
135' - min

Ingrediente:
1 pulpa de miel,
3 catei de usturoi,
1/2 lingurita scortisoara,
1/2 lingurita chimen macinat,
1/2 lingurita ghimbir macinat,
1/2 lingurita cuisoare macinate,
1 lingura ulei,
6 linguri miere,
sare,
piper;

Mod de preparare si pregatire:
1.Se curata carnea de pielite, se spala si se usuca cu un servet de bucatarie.Se unge pulpa cu miere,pe toate partile.
2.Se amesteca toate mirodenile intr-un vas ,inclusiv sarea si piperul.Se presara carnea pe toate partile cu amestecul de condimente si se preseaza cu mana , pentru a se lipi de carne.Se infasoara pulpa in folie de aluminiu, se pune in tava cu ulei si se coace ,la cuptor potrivit, cca. 2 ore.
3.Preparatul se serveste cu garnitura dupa plac si un vin alb sec.

Reteta propusa de Vekas Maria (Tracy)

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Pulpa de miel coapta in miere.