90 - min
Dificultate:
medie
Ingrediente:
(pentru 4 persoane):
un pui de 1,2kg.,
4-5 linguri ulei,
1 lingura boia,
0,5 l. bere,
200g. ciuperci de balegar,
1 praz,
2 cepe rosii,
4 rosii,
sare,
piper;
Mod de preparare:
1.Puiul se spala , se sterge cu un servet de bucatarie si se taie in bucati.Fiecare bucata se freaca cu sare si piper.
2.Se aseaza carnea intr-o tava si se unge cu boiaua amestecata cu uleiul, se toarna peste carne 1/2 din cantitatea de bere si se frige in cuptor preincalzit 30 de minute, la 200*C.Din cand in cand, se stropeste carnea cu sosul din tava.
3.Prazul se spala bine si se taie rotocoale.Se curata ceapa si se taie solzisori, iar rosiile in patru.Impreuna cu ciupercile spalate si taiate felii, toate acestea se pun in tava peste carne , se sareaza si pipereaza si se mai tin 15 minute in cuptor.Se toarna peste carne restul de bere si se mai frige carnea inca 45 de minute.
4.Puiul se serveste cu garnitura dupa dorinta si bere din belsug.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor