Este o supa hranitoare si se serveste rece:vara din frigider, toamna sau iarna la temperatura camerei.
Ingrediente:

(pentru 4 persoane):

  • 500g.pulpa de pepene galben ,
  • 1 ceapa tocata marunt,
  • 2 rosii mici taiate in 4,
  • 1 lingura de otet balsamic,
  • 3 linguri ulei de masline,
  • 10 frunze de busuioc,
  • 10 frunze de menta,
  • sucul de la 1/2 de lamaie,
  • 1/2 lingurita piper alb,
  • sare;

Pentru servit:
  • 4 linguri fistic ,
  • 1 pepene galben mic din care se fac 4 bile cu lingura de inghetata,
  • 4 frunze de busuioc,
  • 4 frunze de menta;

Mod de preparare:

1.Toate ingredientele se pun intr-un blender.Se sareaza , se pipereaza si se turmixeaza 30 de secunde.Se gusta si se mai asezoneaza cu sare si piper , daca este necesar.Se pune la rece pentru 0 ora si jumatate, in timpul verii.In restul anotimpurilor, se pastreaza la temperatura camerei.

2.In momentul servirii,se taie pepenele galben mic si cu lingura de inghetata se fac 4 bile din pulpa pepenelui.

3.In 4 boluri se repartizeaza compozitia turmixata,se presara cate o lingura de fistic zdrobit in fiecare bol, se decoreaza cu frunze de busuioc si frunze de menta si cu cate o bila de pepene galben.

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri