Se poate manca si ca antreu, si ca felul principal, si ca unic fel. Se mananca rece, alaturi cu un vinisor
Timp de preparare:

60 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:


  • 2,5 kg vinete
  • 2 cepe rosii, ca sunt mai dulci
  • 3 ardei grasi, copti ca pt salata de ardei copti
  • 5 rosii coapte, fara coaja
  • usturoi
  • sare, piper
  • ulei din belsug

Mod de preparare:


Vinetele se coc, la fel ca pt salata de vinete. Se scurg, apoi se desfac fasii-fasii.In vasul pt cuptor,se pune un rand de vinete, ceapa taiata solzisori, ardei, rosiile taiate mici, putin usturoi, repetam, la final turnam ulei din plin, punem la cuptor, nu amestecam deloc, doar scuturam usor vasul, lasam sa se raceasca, pt impresia estetica, turnam si patrunjel in ploaie.
Atentie, se mananca rece, este excelenta, dar nu este zacusca, nu este musaca.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Ionescu Natalia (ionescu natalia)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri