- 1/2 lingurita sofran,
- 2 linguri suc de portocale,
- 5 linguri maioneza,
- 180g. iaurt natur,
- 2 catei de usturoi,
- sare,
- piper,
- 600g. calamari taiati inele,
- 2 oua,
- 150g. faina,
- nucsoara macinata(dupa gust),
- 125ml. bere,
- 1l. ulei;
Mod de preparare:
1.Iaurtul se amesteca bine cu maioneza,sucul de portocale si sofranul.Se aduga usturoiul curatat si zdrobit,sarea si piperul si se pune compozitia rezultata in frigider.
2.Se separa ouale.Albusurile se bat spuma .Galbenusurile se freaca cu 125g. faina ,cu sare, nucsoara si bere.Se adauga apoi albusurile batute spuma.
3.Se infierbanta uleiul la 180*C.Inelele de calamar se trec prin 25g. faina .apoi prin amestecul de bere si se frig.Se servesc fierbinti cu sosul de iaurt.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie