Acest preparat este delicios si rece.
Timp de preparare:

1h 20 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

  • 2 vinete a 350g. fiecare,
  • sare,
  • 1-2 ardei rosii,
  • 2 rosii,
  • 8 felii de bacon,
  • 150g. cascaval,
  • 2 catei de usturoi,
  • 12 linguri maioneza,
  • 20g. unt;

Mod de preparare:

1.Se spala vinetele ,li se taie capetele si se taie in jumatati.Fiecare jumatate se creseaza in 4 locuri,dar nu pana la capat, ca sa dea impresia unui evantai.Se sareaza si se lasa 30 de minute, dupa care se spala si se sterg .
2.In timp ce vinetele stau in sare, se curata ardeiul si se taie julien.Rosiile se spala si se taie rondele.Baconul se taie fasii, iar cascavalul de asemenea.
3.Intr-o tava unsa cu unt se aseaza jumatatile de vanata si in fiecare despicatura se pun in ordine :baconul, rosia, ardeiul si cascavalul.
4.Usturoiul zdrobit se amesteca cu maioneza si cu lingura se pune din aceasta compozitie in despicaturile ,unde am pun ingredientele de mai sus.In cuptor preincalzit, la 180*C, se coc timp de 40 minute.

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Editura CUANTIC a lansat cartea Rețete pentru Postul și Sărbătoarea Paștelui

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri