O alta modalitate de a pregati gogosari in otet.
Ingrediente:

  • 5 kg gogosari
  • 4 l apa
  • 0.6 l otet topoloveni
  • 0.5 kg zahar
  • 4 linguti de zahar
  • boabe de mustar si piper
  • 4-5 foi de dafin
  • 1 plic de conservant dr otker
  • 1 conopida
  • 2 morcovi


Mod de preparare:


Se pune int-o oala de 6 l apa, sarea otetul si zaharul la fiert. Se curata gogosarii de seminte, se spala si se pun in zeama fierbinte pt 3 min si de scot intr-un vas la racit.
Asa se procedeaza si cu morcovii si conopida.

Se aseaza in borcane ,se pun mirodeniile si in zeama ramasa se adauga consevantul , apoi se toarna peste gogosari si se capseaza.


O reteta propusa de: Savu Mihaela (CRIS21-79)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri