ghid pentru o viaţă împlinită

Sos de ton pentru paste

Ce parere ai de un sos de ton pentru a fi servit alaturi de niste paste delicioase?

Timp de preparare:

50 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

  • 3 linguri ulei masiline
  • 1 ceapa
  • 1 sticla sos de rosii
  • busuioc frunze
  • sare
  • 1 varf de lingura de zahar
  • piper
  • capere (o lingura )
  • 1 conserva mare ton in ulei

Mod de preparare:

Intr-o oala se caleste ceapa taiata in 4 (si desfacuta in foi) in uleiul incins 3 min se adauga sosul de rosii, sarea, zaharul, piperul, frunzele de busuioc (3 frunze), se fierbe pana se inmoaie ceapa (fierbeti cu capac deoarece o sa cam sara), se adauga caperele (spalate de sare) se mai tine pe foc cam 10 min apoi se opreste focul se adauga tonul maruntit.
Se serveste fierbinte cu paste.

Citeste si:

Pofta Buna!

O reteta propusa de: Bajan Raluca (rals)

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Sos de ton pentru paste.


Discutii despre Sos de ton pentru paste

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Garbo incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.