E foarte buna la preparatete din carne sau peste.
Ingrediente:

  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 ou
  • 1 pahar ulei
  • sare

Mod de preparare:

- Se indeparteaza miezul la dovlecel si coaja daca aceasta nu este cruda.
- se da pa razatoare dovlecelul
- se adauga putina sare si se amesteca cu dovlecelul
- se lasa 2 ore in repaos
- se stoarce apoi dovlecelul bine
- se toaca ceapa marunt si se amesteca cu celluloids
- se face maioneza(3-4 linguri)care se amesteca cu dovlecelul si ceapa

Dupa preferinta, se poate adauga piper, marar

Pofta buna!

O reteta propusa de: Manea Rodica (r.manea)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri