50 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- oua fierte, tari
- 1 castravete murat
- 1 cartof fiert, cald-musai!+1 lingurita de unt
- 1 morcov fiert
- boabe de piper zdrobite
- sare
- jumatati de bete scobitori
Mod de preparare:
Se taie ouale jumatati si se scot galbenusurile care se paseaza si se freaca cu 1 lingura ulei-preferabil de masline,cu mustar dupa gust, sare + "resturi" taiate cubulete de la morcov si castravete
Daca avem 5 oua, vom avea automat 10 puisori-prin lujumatatire.Taiem din morcov 10 cioculete, 10 creste iar din castravete 20 aripioare si 10 codite.surplusul , castravete+morcov, se taie marunt si se amesteca cu galbenusurile .
Se vor umple jumatatile de ou. Din cartof fiert, zdrobit cat e cald, amestecat cu unt se fac 10 bilute-capsoarele puilor.Li se adauga creste , ciocuri si ochi.
Cu ajutorul unei jumatati de scobitoarea se "lipeste" fiecare cap de corpul puiului...
Se cresteaza cu un cutit 3 locuri in care se vor infige aripioarele si codita.Aveti grija sa atentionati asupra prezentei scobitorii.
Nu am reusit sa fac poze, din pacate...
Pofta buna!
O reteta propusa de: Sultanica Popescu (Sultanica)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie