Mini tarte delicioase cu budinca si fructe.
Timp de preparare:

1 - ora

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

ALUATU DE TARTE

1 CUP(225 grame)unt moale.
1CUP(200 grame)zahar
2,1/2 CUP(350 grame faina)
2 galbenusuri,sau 1 ou intreg.
un virf cutit sare.

CREMA

1 budinca de vanilie
400 ml. lapte
6 linguri zahar.
Budinca se presteaza dupa instructiunile de pe plic,insa eu in loc de 500 ml lapte,am adaugat 400 ml ,pentru o consistenta mai groasa.

Mod de preparare:

Toate se amesteca la gramada,si formati o bila,dupa care o introduceti la rece pentru circa 3 ore.
se ia bucatele mici de aluat(circa o lingura pentru o tarta),se pune la mijlocul tavitei pentru tarta,si cu ajutorul degetelor se pasa de jos in sus si pe urma lateralele tavitei,pina se acopera tavita iar mijlocul sa fie gol.
Se acopere cu staniol si se presara fasole(la mine n-a fost cazu)..eu n-am pus nimic.
Se coc tartele la 325F(175grade)10-13 minte...nu mai mult,ca riscati sa se inchida aluatul de la culoare.

Se umple fiecare tarta cu budinca nici fierbinte,dar nici rece(potrivita)se lasa sa stea 1 ora,pe urma se decoreaza cu fructe,iar peste fructe glazura incolora

O reteta propusa de: Paradis (PARADIS)
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Fuste superbe și cu preț ultraredus, pe care să le porți cu drag Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON AVON lansează Today Tomorrow Always: Wonder, parfumul care te poartă într-un univers romantic și plin de speranță

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri