O reteta simpla de napolitane cu crema de nuci.
Timp de preparare:

20 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

  • 300 g margarina sau unt
  • 175 g zahar tos
  • 175 g zahar pudra
  • 8 galbenusuri
  • 300 g nuci macinate
  • 5 foi napolitane


Mod de preparare:

Se freaca untul cu zaharul pudra, se adauga pe rand galbenusurile,se adauga si nucile,se amesteca si se lasa de-o parte. Intr-o cratita se caramelizeaza 175g zahar tos,se ia de pe foc si se adauga compozitia.
Se mai pune vasul pe foc fic pana da 2-3 clocote.Se pune fierbinte peste foi si se preseaza usor cu mana ultima foaie.

Pofta buna!


O reteta propusa de: Teodora Grigore (floricel)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri