Aceasta salata se poate face si cu fasole verde doar ca fasolea se va fierbe si se va pasera sau da pe masina de carne.Pentru fasole se recomanda patrunjelul verde.
Timp de preparare:

20 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

  • un dovlecel
  • maioneza de casa
  • sare
  • piper
  • delikat
  • o legatura de marar verde
  • usturoi.

Mod de preparare:

Dovlecelul se curata si se jeluieste(se da pe razatoare ca sa fie frumoase firisoare) se da in clocot putin impreuna cu 3 lingurite de otet(otet pt dovleacul sa isi pastreze forma si sa nu devina mamaliga)apoi se strecoara se stoarce bine.Cand s-a racit se adauga maioneza ,condimentele mararul usturoiul fin zdrobit.
Se pune la rece cu capac intr-o cutiuta se lasa putin sa se patrunda condimentele.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Motan Daniela (francisca)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri