30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 4-5 dovlecei mici
- 1 ceapa
- ulei
- orez(care se face in 10 min.)200-250 gr.
- vegeta sau sare
- branza emmetaler 50gr. sau dupa gust(se poate si fara)
Mod de preparare:
Se taie ceapa marunt si se pune la calit cu ulai la foc mic,intre timp se taie dovlecei feliute subtiri si se pune un pivc de sare pe ei, dupa cafre se pun impreuna cu ceapa in ulei. se lasa la foc mic 15 min.
Intr-o cratita se pune apa cu vegeta sau sare la fiert, apoi cand s-au facut dovleceii cu ceapa se pune orezul, dar atentie trebuie avut grija sa nu se prinda de oala, apoi se pune zeama de vegeta treptat si se tot mesteca in orez sa nu se "afume". Nu prea ma pricep eu la explicatii, dar oricum reteta e foarte buna si usoar de facut.Va doresc pofta buna!
O reteta propusa de: Treica Manuela (treicamanuela)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie