5 retete de aluat pentru pizza

slide-ul 3 / 5
5 retete de aluat pentru pizza: Aluat crocant de pizza

Aluat crocant de pizza

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1 lingurita cu varf de drojdie uscata
  • 3/4 cana de apa calda
  • 2 cani de faina alba
  • 1/4 cana de faina de porumb
  • sare
  • 2 linguri de ulei de masline

Mod de preparare:

Dizolvati drojdia in apa si o lasati sa creasca aproximativ 10 minute. Amestecati faina alba cu cea de porumb, ulei, sare si apa calduta. Framantati bine si lasati sa se dospeasca la cald. Impartiti aluatul in 2 parti si intindeti foile in tava de copt si dati la cuptorul incins.

Voteaza reteta:

Scor: 3.69 din 26 voturi
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Google Twitter

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului 5 retete de aluat pentru pizza.

--