- 500 g peste mici (obleti, guvizi, albisoara)
- ulei
- sare
- 1 lamaie
Mod de preparare
Se curata pestii, se taie capul, se sareaza se pun intr-o craticioara ( sa nu fie mare pentru a nu pune prea mult ulei) asemenea unor sardele in cutie.
Se toarna ulei cat sa se acopere si se adauga apa, dar nu mai mult de o treime din cantitatea de ulei. Se fierb pe baia de apa. Dupa ce apa a scazut, sardelele sunt gata.
Sunt excelente reci si cu zeama de lamaie.
Pofta buna!
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie