Aperitiv delicios cu rosii: rapid, gustos si foarte ieftin!
Timp de preparare:

15 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

  • 1 franzela 600 g
  • 1 kg rosii
  • sare
  • piper
  • delikat
  • 2-3 linguri ulei masline
  • usturoi 3-4 catei

Mod de preparare:

Se feliaza franzela si se prajeste(se pot pune feliile intr-o tava in cuptor, la foc potrivit la prajit). In acest timp rosiile se spala si se taie cubulete.
Se pun intr-un castron. Se condimenteaza cu sare ,piper delikat ,ulei si usturoi , se amesteca incet intreaga compozitie.Feliile prajite se aseaza pe un platou iar rosiile se pun deasupra cu lingura pe fiecare felie.

Este bine ca rosiile sa fie puse pe paine doar inaine de a fi consumate pentru a nu se umezii foarte tare feliile prajite.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Zorina Kappel (zorina)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri