40 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 400g. foi de placinta (din comert)
- 1 manunchi de patrunjel
- 1 lingurita piper verde
- 1 lingura mustar (de Dijon este preferabil)
- 250g.sunca feliata
- 1 ou
- sare
- faina pentru planseta
Mod de preparare:
1.Se lasa foile de placinta la temperatura bucatariei pana se decongeleaza.Pe planseta infainata se pun foile in grosime de 3-5 mm. , se ung cu mustar, se presara piper verde proaspat macinat si patrunjel verde tocat,apoi se acopera cu doua randuri de sunca feliata
.Daca este necesar se sareaza si se ruleaza foarte strans.
2.Rulada obtinuta se taie in felii de 2 cm. latime, si "melcii" astfel obtinuti se pun pe o tava unsa si captusita cu hartie de copt.Se ung cu oul bine batur si se coc in cuptor preincalzit, la 180*C , timp de 20 minute.
Se pot servi si reci si calzi cu o bere rece alaturi.
POFTA BUNA!!!
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Da click aici pentru a vedea toate retetele propuse de Vekas Maria
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor