- apa
- sare
- faina
- ulei.Se poate folosi si untura pentru scovergi .
- zahar pudra
- gem sau branza de dorna.
Mod de preparare:
Gogosile se fac ca si la scovergi doar ca taiati foaia incat sa obtineti dreptunghiuri pe care le face-ti o crestare pe mijloc si intoarceti unul din capete prin mijloc.
Puteti face si cerculete cu ajutorul unui pahar .Lasati uleiul sa se incinga si apoi dati focul la moderat sa nu ardeti aluatul.Iar ca sa faceti gogosi umplute luati cu mana din coca fara a intinde foaia si rotunjiti cu palmele iar in mijloc puneti branza sau gem.
Cele cu branza sint chiar bune sa stiti.Cerneti zaharul pudra pe gogosi atunci cat sunt calde.Scovergile sint foarte bune prajite in untura iar taiati-le mai mult in lungime decat in latime.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Harada Roxana (Angelyka)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie