ghid pentru o viaţă împlinită

Drob de miel, alta reteta delicioasa

O reteta de drob savuroasa cu arome delicate.

Timp de preparare:

2 - ore

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

-Organele de la miel)ficat, rinichi, plamani, inima;
- 1/2 kg de pipote i inimi de pui;
-1/2 kg de ficat de pasare;
- 2 cepe;
-4-5 fire de usturoi verde;
- puin tarhon;
-6 fire de ceap verde;
-6 oua;
-2 linguri de smantana;
- pesmet;
-50 gr. unt,
- piper, condiment pentru drob, sare, delikat.

Mod de preparare:

Se spal organele de miel i se tin în ap cu otet 15 minute. Se scot se taie bucati de 5 cm i se pun la fiert împreun cu ficatul, pipotele si inimile de pui. Dup fierbere se scot, si se dau prin maina de tocat carne împreun cu ceapa uscat, ceapa verde, usturoiul i tarhonul.
Compozitia se amesteca bine cu ouale, smantana, condimentele si se pune intr-o tava de jena sau de cozonac uns cu unt si presarata cu pesmet.

Se pune în cuptor si se tine pana cand capata o culoare maronie.
Obional: se pot pune 3 oua fierte tari.
Feliile de drob capata culoare si au un aspect deosebit.

O reteta propusa de: Matilda Mihalcea (M2)

Pofta buna!
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Drob de miel, alta reteta delicioasa.


Discutii despre Drob de miel, alta reteta delicioasa

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Garbo incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.