ghid pentru o viaţă împlinită

Drob din carne de pasare

Se face la fel ca drobul de miel, doar ca se face cu ficat de pasare si carne tot de pasare.

Timp de preparare:

2 ore

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

Citeste si:

  • 2 kg.ficat de pasare
  • doi piepti de pasare
  • doua legaturi de ceapa verde
  • doua legaturi de usturoi verde
  • marar
  • leustean
  • 6 oua.

Mod de preparare:

Se fierb putin carnea de pasare si ficateii cu vegeta,piper si doua foi de dafin, apoi se scot si se lasa la racit.
Dupa aceea se trec prin masina de tocat carne cu gauri mari,sau cine are, prin robot.Tot prin moara se trec si leg.de ceapa verde si usturoiul,mararu si ce verdeturi mai vreti sa puneti,apoi se amesteca compozitia cu 6 oua,se pune in tavi de cozonat si se da la cuptor, la moderat, cca 1h si 30 minute,se lasa la racit si apoi se mananca ca si drobul de miel.
Pofta buna!

O reteta propusa de: Pop Florica (popflorica_2007)

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Google Twitter

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Retete culinare similare



Discutii despre Drob din carne de pasare

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Garbo incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.